Η Optimal AG & Co KG παρέχει ποιοτικά αναλώσιμα ανταλλακτικά για το αυτοκίνητο σας από το 1992 με έδρα της το Langenbach στη Γερμανία . Από τις πιο ολοκληρωμένες σειρές προϊόντων για τα επιβατικά και τα επαγγελματικά οχήματα, η Optimal προσφέρει περισσότερα από 40.000 είδη στο κατάλογο της, μεταξύ άλλων συστήματα αναρτήσεων, σύστημα διεύθυνσης, δισκόφρενα, ιμάντες χρονισμού, αντλίες, αισθητήρες ABS, και πολλά ακόμη.


Όλα τα προϊόντα της OPTIMAL είναι ανώτερης ποιότητας και κατασκευασμένα βάσει ευρωπαϊκών και διεθνών προδιαγραφών QS 9000, ISO 9001: 2008.


Η συνεχής ανάπτυξη της εταιρείας, τα τελευταία χρόνια, κατάφερε να εδραιώσει ισχυρούς δεσμούς με τους μεγαλύτερους οίκους ανταλλακτικών σε όλο το κόσμο.Τα σύγχρονα συστήματα επικοινωνίας και το εκτεταμένο απόθεμα της εταιρείας, εξασφαλίζει κάθε φορά άμεση παράδοση και άριστη εξυπηρέτηση.


Με την Optimal είστε πάντα ασφαλής. Αυτό είναι ακριβώς αυτό που το όνομά της λέει. OPTIMAL KG - μια εταιρεία που μπορείτε να εμπιστευτείτε. Βρείτε όλα της τα προϊόντα στη Street Ware. Επίσημος αντιπρόσωπος Ελλάδος.