Γραμμή εξυπηρέτησης : 211 800 9140

Καλωσορίσατε στον κόσμο του αυτοκινήτου και των ανταλλακτικών

211 800 9140

Τρόποι Αποστολής

Η αποστολή - παραλαβή του προϊόντος που αγοράσατε μπορεί να πραγματοποιηθεί με τις εξής εναλλακτικές:

1) Αποστολή με συμβατική - απλή μεταφορική εταιρεία
Αναλαμβάνουμε τη μεταφορά της παραγγελίας σας από την έδρα μας στο πρακτορείο – μεταφορική εταιρεία, που υποδεικνύει ο πελάτης. Εάν δεν εκδηλωθεί προτίμηση από τον τελευταίο, η επιλογή πρακτορείου – μεταφορικής εταιρείας γίνεται από εμάς, σε συνεργασία με τους συνεργαζόμενους μεταφορείς μας. Η αποστολή των προϊόντων με συμβατική – απλή μεταφορική εταιρεία γίνεται συνήθως μέσα 2-3 εργάσιμες ημέρες από την έγκριση της παραγγελίας σας και εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα στα προϊόντα παραγγελίας. Για προϊόντα μεγάλου βάρους συνίσταται η μεταφορά με συμβατική μεταφορική εταιρεία. Πριν από κάθε αποστολή η εταιρεία μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για την αποστολή με πρακτορείο δεν γίνεται δεκτή η πληρωμή του τιμήματος με αντικαταβολή. Συνεπώς, θα πρέπει να έχει προηγηθεί η αποπληρωμή του τιμήματος με καταβολή στους πιο κάτω τραπεζικούς λογαριασμούς.

2) Αποστολή με εταιρεία Courier
Αποστολή με συνεργαζόμενη εταιρεία courier (Γενική Ταχυδρομική). Η παράδοση με Courier τόσο εντός Αττικής όσο και για την υπόλοιπη Ελλάδα γίνεται συνήθως μέσα 1-2 εργάσιμες ημέρες από την έγκριση της παραγγελίας σας και εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα στα προϊόντα παραγγελίας.

3) Παραλαβή από την αποθήκη μας
Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από την αποθήκη μας, κατόπιν συνεννοήσεως και ελέγχου διαθεσιμότητας των προϊόντων.
Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας την περιήγηση στη σελίδα, συναινείτε στη χρήση τους.