Γραμμή εξυπηρέτησης : 211 800 9140

Καλωσορίσατε στον κόσμο του αυτοκινήτου και των ανταλλακτικών

211 800 9140

B5 / B5.5 (1998-2005)

Λίστα  Πλέγμα 

Φθίνουσα Ταξινόμηση
 1. Ενισχυμένες Βάσεις Μηχανής Density Line Street 034 Motorsport για Audi A4 / A5 / Q5 (B8/ B8.5) 2.0 TFSI - 2 Τεμ. - (8R0198381)

  Ενισχυμένες Βάσεις Μηχανής Density Line Street 034 Motorsport για Audi A4 / A5 / Q5 (B8/ B8.5) 2.0 TFSI - 2 Τεμ. - (8R0198381)

  Oι 034Motorsport's Density Lineι βάσεις είναι το νέο πρότυπο άνεσης και απόδοσης. Οι βάσεις μας είναι επανασχεδιασμένες με γνώμονα την απόδοση και κατασκευάζονται από καουτσούκ υψηλής αντοχής για αυξημένη απόδοση και ανθεκτικότητα, χωρίς να θυσιάζεται η άνεση. Οι βάσεις Density Line είναι βελτιστοποιημένες χωρίς κενά και υγρά, εξαλείφοντας την κλίση και την πιθανότητα διαρροής και κατάρρευσης που σχετίζεται με τις εργοστασιακές βάσεις. Τα σώματα στήριξης είναι κατασκευασμένα από χυτό αλουμίνιο υψηλής ποιότητας χρησιμοποιώντας τεχνικές παραγωγής OEM και χρησιμοποιούν εξομοιωτές για την αναπαραγωγή των ηλεκτρονικών των εργοστασιακών στηριγμάτων κινητήρα για εγκατάσταση plug-and-play. Αυτό εξασφαλίζει λειτουργία χωρίς MIL για αυτοκίνητα εξοπλισμένα με ενεργές βάσεις κινητήρα. Οι βάσεις Density Line κατασκευάζονται από καουτσούκ υψηλής αντοχής αντί από πολυουρεθάνη για διάφορους λόγους. Ενώ οι βάσεις από βουλκανισμένο καουτσούκ είναι πιο ακριβές στο πρωτότυπο λόγω της πολυπλοκότητας της κατασκευής και του υψηλού αρχικού κόστους εργαλείων, το καουτσούκ είναι εγγενώς καλύτερο από την πολυουρεθάνη ως μέσο απόσβεσης για βάσεις και δακτυλίους. Το καουτσούκ μπορεί να αντιμετωπίσει την καταπόνηση και υπό τάση και συμπίεση, ενώ οι βάσεις πολυουρεθάνης βασίζονται στο μέσο απόσβεσης για να είναι αποτελεσματικές μόνο υπό συμπίεση. Το καουτσούκ είναι επίσης εξαιρετικό στη διάτμηση, όπου η πολυουρεθάνη είναι αναποτελεσματική, καθιστώντας το ιδανικό για εφαρμογές που ασκούν δύναμη διάτμησης στο δακτύλιο κατά την άρθρωση. Το καουτσούκ δεν συσκευάζεται και δεν φθείρεται όπως η πολυουρεθάνη, κάτι που τελικά έχει ως αποτέλεσμα ένα μακροχρόνιο εξάρτημα με σταθερή απόδοση και άνεση
  Κωδικός: AU-034-509-0061 - Μάθετε Περισσότερα
  Τιμή eshop (Με ΦΠΑ) 869,00€

Λίστα  Πλέγμα 

Φθίνουσα Ταξινόμηση
Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας την περιήγηση στη σελίδα, συναινείτε στη χρήση τους.