Γραμμή εξυπηρέτησης : 211 800 9140

Καλωσορίσατε στον κόσμο του αυτοκινήτου και των ανταλλακτικών

211 800 9140

Ρυθμιζόμενη ανάρτηση καθ ύψος και Σκληρότητα ST Ford Fiesta MK7,5 ST - 4 Τμχ. - (18230061)

Κωδικός Προϊόντος: 18230061
Ρυθμιζόμενο ύψος


Ρυθμιζόμενοι αποσβεστήρε

ς
Σύνθετη πλάκα ελατηρίου


Προστασία από τη σκόνη και στοπ


Έκθεση τεχνικού στοιχείου TUV
Ρυθμιζόμενη ανάρτηση καθ ύψος και Σκληρότητα ST Ford Fiesta MK7,5 ST - 4 Τμχ. - (18230061) is available for purchase in increments of 1

Διαθεσιμότητα:Παράδοση έως 30 ημέρες

Τιμή eshop (Με ΦΠΑ) 1.125,00€

Λεπτομέρειες

ST coilover XA 18230061 για FORD FIESTA MK7
Με το ST XA Coilover μπορείτε να ελέγξετε τη δυναμική οδήγησή σας, είτε το στυλ σας είναι η άνεση είτε η απόδοση. Με τα ρυθμιζόμενα αμορτισέρ, μπορείτε να επηρεάσετε περισσότερα από το ύψος οδήγησης του αυτοκινήτου σας. Χάρη στους ρυθμιζόμενους αποσβεστήρες KW, μπορείτε πάντα να βελτιώσετε περαιτέρω τη συνιστώμενη ρύθμιση για το όχημά σας, για να κάνετε το αυτοκίνητό σας ακόμα πιο σπορ ή πιο άνετο. Με κάθε τρόπο, το όχημά σας έχει πολύ καλύτερο κράτημα στο δρόμο με το κιτ coilover ST XA και φαίνεται υπέροχο με το συνεχές χαμήλωμα.
Το κιτ coilover ST XA σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε την εμφάνιση του οχήματός σας με το αδιάκοπο χαμήλωμα. Κατασκευάζουμε την ρυθμιζόμενη πέρκα με ελατήριο από ένα ανθεκτικό και βελτιστοποιημένο στην τριβή σύνθετο υλικό πολυαμιδίου με ένθετο από ανοξείδωτο χάλυβα. Χάρη στο σύνθετο υλικό, σε αντίθεση με τα ανοδιωμένα ελατήρια αλουμινίου, αποτρέπεται η πιθανή οξείδωση. Έτσι, μπορείτε να χρησιμοποιείτε μόνιμα τη ρύθμιση ύψους των coilover ST XA σας.
Προσαρμοσμένο στο αυτοκίνητό σας με κάθε λεπτομέρεια
Απλά περισσότερη δυναμική οδήγησης χάρη στην τεχνολογία ρυθμιζόμενης επαναφοράς KW. Με τη ρυθμιζόμενη απόσβεση επαναφοράς με 16 κλικ, μπορείτε να προσαρμόσετε περαιτέρω την προκαθορισμένη ρύθμιση αποσβεστήρα στο αυτοκίνητό σας στο προφίλ οδήγησης σας με λίγα μόνο χειροκίνητα βήματα. Η ρυθμιζόμενη απόσβεση επαναφοράς σάς δίνει τη δυνατότητα να προσαρμόσετε το κιτ ST coilover είτε πιο άνετο είτε πιο σπορ.
Τα γαλβανισμένα στηρίγματα coilover είναι, όπως συνήθως στον στάνταρ εξοπλισμό, κατασκευασμένα από γαλβανισμένο χάλυβα και η πρόσθετη στεγανοποίηση εξασφαλίζει βελτιστοποιημένη αντιδιαβρωτική προστασία. Προστατεύουμε τις εσωτερικές τιμές της υψηλής ποιότητας ανάρτησης ST coilover, συμπεριλαμβανομένων των αποσβεστήρα KW με περίβλημα αποσβεστήρα χαμηλής τριβής και αντοχής στην πίεση, τη χρήση σκληρού χρωμιωμένου εμβόλου και πακέτου καθοδήγησης και σφράγισης μονού μπλοκ.
Ποιότητα KW – αποκλειστικά για ανάρτηση ST
Τα coilovers αναρτήσεων ST επωφελούνται από πολυετή εμπειρία KW στην ανάπτυξη και παραγωγή εξαρτημάτων ανάρτησης για μηχανοκίνητο αθλητισμό και το δρόμο.
Για περισσότερα από 20 χρόνια, η KW ως κατασκευαστής είναι ο ηγέτης της αγοράς και ο καινοτόμος σε ατομικές λύσεις ανάρτησης για εφαρμογές δρόμου και αγώνων. Όπου κι αν είναι στον κόσμο, οι σπορ οδηγοί, οι κατασκευαστές αυτοκινήτων και οι βιομηχανίες ραφιναρίσματος βασίζονται στα δικά μας coilover ST "Made in Germany". Κάθε κιτ coilover ST υποβάλλεται σε εκτεταμένες δοκιμές αντοχής κατά την παραγωγή και αναπτύσσεται και κατασκευάζεται απευθείας στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας KW στο Fichtenberg, προκειμένου να πληροί τα υψηλά πρότυπα διαχείρισης ποιότητας KW.
Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας την περιήγηση στη σελίδα, συναινείτε στη χρήση τους.